Aanmelden

Meld jezelf nu aan voor één van de cursussen. Wil je hoepeldansles uitproberen? Meld je dan snel aan voor een losse try-out hoepeldans. Klik op AANMELDEN onder de cursusinfo. Er is beperkt plek dus wees er snel bij!

Try out 29 augustus

Op zondag 29 augustus en
van 16.00 uur tot 17.30 uur in de yoga kerk van YogaToday in Weesp. Geschikt voor totale beginners, beginners I & beginners II zijn zeker ook welkom.


Wanneer?
Zondag 29 augustus 2021

Let op! Verzeker je plek in de opvolgende lesserie en meld je tevens daarvoor aan. Twee keer aanmelden dus.


Kosten:
€12,50 voor een losse les
De inschrijving en betaling gaat via YogaToday. Klik op aanmelden.

Cursus (totale) beginners I

Vijf basic hoepeldans lessen voor totale beginners op zondag middag. Start op 5 september 2021 van 16.00 tot 17.30 uur bij YogaToday in Weesp. Hoepels zijn te leen en te koop in de les. Let op: Je kunt deze serie ook beginnen met de Try-out les op 29 augustus, als je dat wilt meldt je aan voor de try-out én de lessenserie en verzeker jezelf van je plek!


Wanneer?
5-sept/ 19-sept/ 26-sept/ 31-okt/ 7-nov

Kosten:
€75,- voor 5 lessen van 1,5 uur meld je aan voor de hele lesserie via YogaToday. Klik op aanmelden.

Let op! Wil je voorafgaand deze 5 lessen starten met de Try out dan moet je jezelf daarvoor apart aanmelden (losse try-out op 29 aug: € 12,50)

Cursus beginners II

Zes hoepeldans lessen voor beginners die al wat ervaring hebben en hun trucs willen uitbreiden en combineren.

Wanneer?
Nog niet gepland

Koop jouw ticket (toegangsbewijs) voor een Try-out of een lesserie via de ticketshop van Xtatic Hoopdance op Chipta.com. Na aankoop van het ticket ben je aangemeld en ingeschreven bij Xtatic Hoopdance. Lees voorafgaand jouw aanmelding en betaling a.u.b. eerst de algemene voorwaarden en de privacy verklaring die van toepassing zijn op het aanbod van Xtatic Hoopdance. De lessen die gegeven worden op de locatie van Yoga Today worden aangeboden via de website van Yoga Today. Op dat aanbod zijn ook de algemene voorwaarden van Yoga Today van toepassing.


Aanmelden en betalen via Chipta:


KVK nummer: 80220878

%d bloggers liken dit: