Xtatic op maat

Naast de Xtatic lesseries in Weesp, Bussum en Amsterdam Noord heeft Xtatic Hoopdance nog meer mogelijkheden! Wil je een op maat gemaakte cursus, workshop, les of activiteit van Xtatic Hoopdance? Dat kan! Naar aanleiding van jouw wens, idee, doel en groep ontwerp ik iets moois voor je en kom ik op locatie. Neem contact op voor de mogelijkheden! (let op: momenteel loopt er alleen een lesserie in Weesp)

Xtactic Workshop (XL)

Een workshop “dansen met hoepels” op maat gemaakt en verzorgd door Xtatic Hoopdance. Elke locatie en groepssamenstelling vraagt om een specifieke opzet en inhoud. Een eenmalige workshop is afgestemd op het niveau en de motivatie van de groep. Zijn er verschillende niveau’s? Dan wordt de workshop heel veelzijdig. De workshop duurt minimaal een uur. Een XL versie duurt tot maximaal 3 uur. De workshop is tevens geschikt voor (vrijgezellen) feestjes of bedrijfsactiviteiten. Neem contact op voor de mogelijkheden en kosten.

Xtatic Serie

De serie lijkt op de snelcursus van Xtatic Hoopdance. Ik maak lessenseries voor beginners en medium gevorderden. Tevens is een gecombineerde serie mogelijk. Heb je al een groep en een locatie (op het oog)? Xtatic Hoopdance verzorgt de inhoud! De lessen duren minimaal een uur en maximaal 2 uur per les. Een serie is bijvoorbeeld geschikt voor vriendengroepen, bedrijven en voor sportscholen of yogascholen die iets unieks op hun programma willen! Combinatie lessen met hoopdance, yoga en meditatie behoort ook tot de mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie en de kosten.

Xtatic Activiteit

Geef je een feest en wil je reuring en plezier creëren?! Dat gaat zekere lukken met een hoelahoep activiteit voor jouw gasten! Xtatic Hoopdance zorgt voor de hoepels. Het kan vrij en spontaan blijven: de genodigden zijn vrij om te hoepelen en trucs te leren als ze willen. Er kan ook een korte les gegeven worden. Neem contact op voor de mogelijkheden en kosten.


Laat mij weten wat je idee is en ik maak er iets moois van!

Ilse

Interesse in Xtatic Hoopdance op maat? Vul onderstaand contactformulier in:


%d bloggers liken dit: